Ota yhteyttä: +358 02 283 1090

Verkkopalvelut

Sujuvat ja turvalliset tietoliikenneyhteydet yrityksen yhä lisääntyvän tietomäärän haasteisiin

Verkkopalvelut

Sujuvat tietoliikenneyhteydet ovat useimman yrityksen elinehto ja päivittäisen työskentelyn edellytys. Tarjoamme asiantuntevia tietoliikennepalveluja, joiden suorituskyky ja tietoturvallisuus vastaavat yhä lisääntyvän tietomäärän haasteisiin.
Tuntuuko jatkuvasti muuttuvan tietoliikenneympäristön hallinta hankalalta tehtävältä? Toimivien ja tietoturvallisten tietoliikenneyhteyksien ylläpito vaatii yhä enemmän teknistä osaamista. Tarjoamme yrityksellesi asiantuntevia tietoliikenneyhteyspalveluja toteutuksineen ja ylläpitoineen.

Toimitamme yrityksesi tarpeisiin soveltuvan toimintavalmiin tietoliikennekokonaisuuden, joka kattaa niin yksittäiset yhteydet kuin laajat toimipisteiden väliset verkkoratkaisut. Verkonvalvonta, tietoturva- ja palomuuripalvelumme varmistavat verkon tietoturvallisen käytön.

Työpaikalla sijainnista riippumatta

Verkon jatkuvasti lisääntyvän tietomäärän myötä tiedonsiirrolta vaaditaan yhä enemmän suorituskykyä. Tiedonsiirtopalvelumme vastaavat nykypäivän luotettavuus- ja nopeusvaatimuksiin tietoturvallisuutta unohtamatta.

Rakennamme myös erilaisia yritysverkkoratkaisuja, kuten etätyöskentelyä ja liikkuvaa työtä helpottavia VPN-verkkoja. Suljetulla VPN-yhteydellä voit liittää toisen toimipisteen tai yksittäisen työaseman turvallisesti päätoimipaikan verkkoon. Työntekijäsi pääsevät kirjautumaan järjestelmiin ja käsittelemään dokumentteja samaan tapaan kuin olisivat paikalla toimistolla.

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi