Ota yhteyttä: +358 02 283 1090

Konesalipalvelut

Älä huolehdi, G30 huolehtii. Tarvitsetpa ratkaisusi palveluna tai avaimet käteen ratkaisuna ja haluat hallita itse infrastruktuuriasi pilvessä, meiltä löytyy sinulle aina sopiva ratkaisu

Konesalipalvelut

Anna meidän huolehtia palvelimista puolestasi. Tarjoamme yrityksesi tarpeisiin räätälöityjä konesalipalveluja, jotka joustavat toimintasi muuttuessa. Tarvitsetko erillisen palvelun, avaimet käteen -ratkaisun tai haluatko hallita infrastruktuuriasi pilvessä itse? Mitä ikinä tarvitsetkaan, meillä on ratkaisu ongelmaasi.

Virtuaalinen konesali on luotettava ja kustannustehokas palvelinratkaisu

Virtuaalisen konesalipalvelun ydinidea on tarjota turvallista ja käyttöominaisuuksiltaan joustavaa konesalipalvelua ilman huolta fyysisen tilan järjestämisestä. Tarjoamme käyttöösi kotimaista konesalikapasiteettia, joka ei vaadi suuria investointeja. Asiakkaanamme et maksa koskaan tyhjästä. Maksat ainoastaan todellisuudessa tarvitsemastasi palvelinkapasiteetista, jonka määrää voit muokata yrityksesi muuttuvien tarpeiden mukaan – vaikka lennossa!

Kapasiteettipalvelumme mahdollistavat mm. hybridiratkaisut, konesalien kahdennukset, tiedon varmistamisen toiseen fyysiseen tilaan, korkean käytettävyyden vikasietoiset ratkaisut ja liiketoiminnan turvaamisen mm. Disaster recovery -ratkaisuilla.

Tietosi ovat turvassa kotimaisissa käsissä

Jätä konesalipalvelut meidän huoleksemme tai hallinnoi virtuaalista konesaliasi itse. Voit tilata kokonaispalveluna käyttöösi kapasiteettia tai valita käyttäjäystävällisen itsehallintapalvelun. Halutessasi voit ylläpitää ja kehittää palvelujasi itse samaan tapaan, kuin jos käytössäsi olisi oma fyysinen konesali. Kustannustehokkaat konesalipalvelumme mukautuvat ketterästi yrityksesi tarpeisiin.

Ole huoleti, tärkeät tiedostosi eivät katoa maailmalle. Virtuaalinen konesaliratkaisumme on kokonaisuudessaan Suomessa tuotettu ja ylläpidetty palvelukokonaisuus. Taltioimme halutessasi kaiken datan Suomessa sijaitseviin tietovarastoihin.

Konesalipalveluiden etuja:

  • Aidosti joustava ja kustannustehokas
  • Markkinoiden nopein käyttöönotto
  • Data sijaitsee Suomessa
  • Liitettävissä asiakkaan omaan verkkoon
  • Yrityksen kasvaessa lisää kapasiteettia lennosta
Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi